ME

Koulu- ja oppimisympäristöt muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Vuosikymmenien kokemuksella sekä uudis- että korjausrakentamisesta olemme olleet jatkuvasti kehittämässä uutta. Henkilökuntamme on laajasti perehtynyt eurooppalaiseen koulurakentamiseen ja uusimpaan pedagogiikkaan. Kehitämme jatkuvasti laatuamme ja palvelujamme.

Toimisto on perustettu vuonna 1973 ja olemme toimineet vuoteen 2016 saakka nimellä Arkkitehtitoimisto Aarne von Boehm Oy.

Arkkitehdit von Boehm - Renell Oy on arkkitehtitoimistojen liitto ATL ry:n jäsen.

PALVELUT

Päätoimialaamme ovat koulu- ja oppilaitossuunnittelu sekä oppimisympäristöjen yleinen kehitystyö. Hankkeemme käsittävät sekä uudis- että korjaussuunnittelua ja hankkeisiin liittyvää sisustussuunnittelua. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, korkeakoulut sekä yksityiset koulut. Kuntayhteistyömme sisältää koulujen lisäksi monipuolisesti toimitila- ja työympäristösuunnittelua.

tietomalli.JPG

Olemme vahvasti mukana uusien oppimisympäristöjen kehitystyössä. Suomen ensimmäisiin täysin avonaisiin oppimisympäristöihin perustuvat koulut Hämeenlinnan Tuomelan koulu ja Hattulan Juteinikeskus ovat esimerkkejä kehitystyömme tuloksista.

  • Hanke-ja konseptisuunnittelu
  • Uudisrakennussuunnittelu
  • Korjaussuunnittelu + sisäilmakorjaukset
  • sisustussuunnittelu + muuntuvat oppimiskalusteet
  • BIM + tietomallikoordinointi osana pääsuunnittelua

Suunnittelutyö tehdään 3d-tietomallintamalla ja visualisointien höydyntäminen projektin eri vaiheissa on osa oleellista käyttäjäyhteistyötämme. Tietomalli mahdollistaa tehokkaan tekniikka- ja rakennesuunnittelun koordinoinnin osana pääsuunnittelua.