HANKE- JA KONSEPTISUUNNITTELU

 

IMG_9876.JPG

KONSEPTISUUNNITTELU

Konseptisuunnittelun teettäminen on paikallaan kun hankkeen mittakaava, tilojen luonne tai kustannuksetkaan eivät vielä ole hahmottuneet. Teemme monipuolisia suunnitelmia päätöksenteon ja varsinaisen suunnittelun tueksi. Koulu- ja toimitilarakentaminen ovat suuressa murroksessa ja usein hanke joudutaan käynnistämään konkreettisesti tyhjältä pöydältä - ilman käyttäjän tai rakennuttajan kokemusta vastaavista hankkeista. Konseptin räätälöinnissä hanke laajuuksineen ja tilaohjelmineen muokataan käyttäjälle sopivaksi käyttäen laajaa kokemustamme sekä suomalaisia ja eurooppalaisia esimerkkejä.

HANKESUUNNITTELU

Palvelemme joustavasti hankesuunnittelussa niin koulu- kuin muissakin julkisissa hankkeissa. Avullamme hanke konkretisoituu kuitenkaan liiaksi toteutussuunnittelua rajoittaen.

DSCN9665.JPG

OPPIMISYMPÄRISTÖOSAAMINEN

Jatkuva kehitystyö ja koulutus takaavat suunnittelijoillemme edellytykset asiantuntijuuteen. Pedagogiikka ja koulusuunnittelu muuttuu vauhdilla. Olemme mielellämme palvelemassa aina hankkeen alkuajatuksista lähtien ja tarvittaessa voimme tarjota käyttöönne asiantuntijaverkostomme palveluita esim pedagogiikassa ja akustiikkasuunnittelussa.